Üdvözöljük a Bánvölgye Hagyományőrző Lovas Egyesület honlapján!

A Bánvölgye Hagyományőrző Lovas Egyesületet 2017. évben alapítottuk meg abból a célból, hogy egy szervezetbe tömörítsük az arra igényt mutató, környékbeli lovasokat, legyenek azok hagyományőrző, vagy hobbilovasok; a lovas hagyományokat felkutassuk, megőrizzük és átadjuk az érdeklődők részére, továbbá minél szélesebb körben megismertessük a lovas élet szépségeit.

Az Egyesület konkrét célja:
  • A lovas hagyományok felkutatása és ápolása, a tradíciók megőrzése, megtartása, átadása az érdeklődők részére.
  • A hobbilovasok felkarolása, munkájuk segítése.
  • A ló és a vele kialakult sokrétű kapcsolat, és a szabadidős lovaglás népszerűsítése, széleskörű elterjesztése, a hagyományokat aktívan őrző és értékeit védő fiatal nemzedék nevelésének elősegítése.
  • A gyermekek, és tinédzserek szabadidejének értelmes, hasznos eltöltése érdekében a lovas hagyományok megismertetése, programok, táborok szervezése, a felnövekvők értékrendjének pozitív befolyásolása, a lóval való kapcsolattartás, a ló körüli munkába történő bevonással a fegyelem és a rend megtanítása, értékteremtő hatásának átadása.
  • A magyar lovaskultúra újjáélesztése, a ló szeretetének megismertetése, valamint a lótartás népszerűsítése.
  • Hagyományőrző és lovas rendezvények szervezése.
  • Hazai egyesületekkel való kapcsolattartás, közös rendezvényszervezés.
  • A fiatalság szabadidejének hasznos eltöltésének a támogatása, lovas szabadidős programok szervezése, egészséges életmódra ösztönzés.
  • A gyermekek fizikai, szellemi és morális fejlődésének elősegítése.
  • Rendezvényeken lovasbemutató és lovaglási lehetőség biztosítása.
  • A lovaglás lehetőségének megteremtése a térségben.
A Bánvölgye Hagyományőrző Lovas Egyesület adószáma: 18875755-1-05

Az Egyesület egész évben szeretettel várja a lovagláshoz kedvet érző gyermekeket és felnőtteket egyaránt, valamint azokat az érdeklődőket, akik szívesen megismerkednének a lovas élet szépségeivel.

Üzenetküldés

Név:
*Üzenet:

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Ingyenes honlapkészítő

Ez a weboldal a www.oldalunk.hu honlapkészítővel készült. | Adatvédelmi tájékoztató